Tijd Voor Zorg
Dat is Cojazorg

Cojazorgwoning wonen met Zorg 

(status is vrij termijn in overleg)

In 2020 heeft Cojazorg haar eerste eigen Zorgwoning geopend voortaan genoemd een Cojazorgwoning.

Dit is een ruime luxe Zorgwoning wat gelegen is op loopafstand van het centrum van Reuver. Deze unieke Cojazorgwoning beschikt over voorzieningen die allemaal op de beganegrond gesitueerd zijn, dus ook slaapkamer met badkamer ensuite hierdoor is de woning uitermate geschikt voor senioren en of mindervalide. Verder is er nog en extra slaapkamer op de 1e verdieping met een eigen badkamer en toilet.

In de Cojazorgwoning mag uzelf aangeven wat u letterlijk uit handen wil geven, van wasgoed tot maaltijdservice. Tevens beschikt u over een eigen ruime tuin welke ook voor u onderhouden kan worden mocht het u teveel worden.

De Cojazorgwoning is bestemd voor mensen die met ondersteuning van Cojazorg nog lang zelfstandig willen blijven wonen. Maar tevens voor een echtpaar wat op dit moment nog geen zorg nodig heeft.

Als deze woning uw interesse gewekt heeft kunt het contactformulier invullen indien u meer informatie over de Cojazorgwoning wenst te verkrijgen of als u zich wilt inschrijven. Huidige status is het pand is te huur in overleg.
 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn